tiistai 7. elokuuta 2012

Seikkailuita

Moikka !
Minä ratissa
Kesätyöni loppui Receptum OYssä perjantaina & lauantaina työskentelin Kaisan seurana Husön ratsastuskeskuksessa. Vaikka lopetinkin jo melkein 2 vuotta sitten kaiken toiminnan hevosten parissa, voin sanoa, että huomasin kaipaavani kaikkea sitä.
Minulla ei ole ollut pitään aikaan niin hauskaa. Hevosten ruokintaa ja karsinoiden putsaamista, muiden neuvomista & hevosten kanssa toimintaa. Se oli todella mukavaa.
Hauskinta koko päivänä oli mönkijällä ajelu ! Olin itse ratin takana. Edellisestä ajokerrastani oliki reilu 8-vuotta. Kaisa istui peräkärryssä heinien seassa & ajelimme pitkin tallipihaa.
Kaisa oli aivan kauhuissaan, taisin mennä hieman kovaa. :D
Kaisa kyydissä
Mutta meillä oli todella hauskaa yhdessä & vähän houkuttaisi hakea Kaisan seuraksi töihin vakkaristikkin Husöseen esimerkiksi viikonlopuiksi, mutta empä tiedä nyt kun koulukin alkaa pian.
Lähdin suoraan Husöstä kolmen koiran & koko perheen voimin mökille.
Oliver oli joko etupenkillä jaloissani, tai äitini sylissä. Nipsu nukkui takana joko Rosan sylissä tai autonpenkillä & Twister oli lempi paikallaan; matkatavaroiden päällä.
Pysähdyimme Korian ABClle syömään sillä emme olleet ehtineet vielä syömään kunnolla.
Saimme ottaa koirat suljetulle terassille & nostimme pojat kaiteiden yli odottelemaan että olimme syöneet. Mökillä laitoin saunan lämpiämään & menin pötköttelemään mökkiin. Rosa nukahti autoon vähän ennen saapumistamme & nukkui siellä pari tuntia, ennen kuin siirtyi aittaan nukkumaan.
Koirat juoksentelivat vapaana ulkona tyytyväisinä. Olin aivan poikki. Kävin saunassa ja menin siitä suoraan nukkumaan. En edes jaksanut enään ottaa iltapalaa.
Heräsin yöllä siihen että minun oli pakko päästä vessaan.
Uutisotsikko vihaisesta emokarhusta kummitteli mielessäni joten herätin äidin mukaani ( & hurjat vartiokoirat Twister & Oliverkin lähtivät mukaan, Nipsu jäi lämmittämään sänkyä.)
Yö jatkui hyvin. Sängyssä oli minun lisäkseni 3 koiraa nukkumassa. Välillä heräsin Twisterin murahteluun, muuten yö sujui hyvin. Seuraavana päivänä koirat taas juoksentelivat pihalla ja metsässä vapaana & ehdin jopa kuvailemaan niitä hieman.
Pojat näyttäisivät tulevan hyvin toimeen. Kotona Nipsu oli taas hieman sulkeutunut ja mökötti sohvalla. Seuraavana päivänä Nipsu oli onneksi jo hieman avoimempi & lähdinkin kaikkien kolmen pojan kanssa pitkälle metsälenkille, jossa he pystyivät juoksemaan vapaana.
Tässä kuvasaldoa parilta päivältä;
Mönkijän ratissa
Lemppari talikko♥♥♥♥

Rosa & pojat
Nipsulta on lähtenyt hampaita

Nipsu nukkuu

Hämis jonka löysin eilen Joonakselta

Pojat olivat seuranani kun luin Akkaria


pojat mökillä


Nipsu

Nipsu & Twister


kukkuu t. Nipa



unikavrut








Nipsulle maistuivat mustikat, puolukat & raa'at marjat


vahtikisu



Twister on pompsa


Nipsu on pompsa2

Twister, Nipsu & Oliver

2rohkeinata ylittää sillan

''kai minäkin sitten uskallan''





Vanha herra Oliver


2 kommenttia:

  1. hyi ku rumii koirii ja ärsyttävästi kirjotat ;o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva tietää sun mielipide, mut jos blogi ei miellytä sitä ei tarvitse lukea.
      Blogini tarkoitus on pitää tuttavapiirini tietoisena asioistani, ei sinun kaltaisia ihmisiä, joilla ei ole muuta tekemistä kuin kommentoida jotain typerää. Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ei tarvitse sanoa mitään.
      Kritiikkiä otan mielelläni vastaan mutta, en lakse kommenttiasi edes kritiikiksi, vaan pelkäksi vittuiluksi.
      Huomaa miksi kommentoit anonyymillä.

      Poista